Fitty Wun / Feldman Architecture


© Joe Fletcher

© Joe Fletcher


© Joe Fletcher


© Joe Fletcher


© Joe Fletcher


© Joe Fletcher

  • Contractor: Design Line Construction
  • Landscape Design: Owner with Loretta Gargan Landscape + Design
  • Green Roof: Fred Ballerini
  • Lighting Design: Kim Cladas

© Joe Fletcher

© Joe Fletcher

From the architect. The unconventional renovation of Fitty Wun transformed this Cole Valley home to reflect the playful personalities of the clients, a couple with three active young boys and a “work hard, play hard” approach to life.


© Joe Fletcher

© Joe Fletcher

Behind a white-framed front door in a townhouse façade, the house features an open floor plan that merges the kitchen, dining, and living rooms into one great room. This spacious communal living area functions as a hub for cooking, eating, working, and tomfoolery, with a catwalk connecting the children’s bedrooms overhead.


Second Floor Plan

Second Floor Plan

At its core, a three-story atrium, ringed with a spiraling steel stairway, provides the boys room to play within earshot of their parents. A wood rope swing suspended at the atrium’s center soars from the kitchen to the underside of the ‘pod,’ a floating office space that serves as an acoustically separate space from the action below. From its green roof with views of Twin Peaks and Mount Sutro to the great room’s innovative storage solutions, the design of Fitty Wun combines whimsy and utility.


© Joe Fletcher

© Joe Fletcher


Source: Fitty Wun / Feldman Architecture